Hoi! Ik ben Lisette Koopman, 34 jaar oud, en samen met Patricia Lohuis runnen wij O2!

Sport heeft altijd een onderdeel uitgemaakt van mijn leven. Als klein meisje keek ik altijd vol bewondering hoe mijn vader zijn enthousiasme en passie in de fitnesszaal naar anderen wist over te brengen. Nu 20 jaar later, ben ik het die met mijn gedrevenheid, enthousiasme en passie voor sport, mensen aan het bewegen zet. Sport hoort voor iedereen toegankelijk te zijn en eenieder hoort te ervaren wat sporten met je kan doen. We weten allemaal dat bewegen goed voor je is, maar in welke mate is bij velen onbekend. Sporten hoor je niet alleen te doen omdat het goed is voor je lichaam, maar sporten behoor je te doen omdat het leuk is. Het brengt je voldoening en plezier, wat weer zorgt voor een goede balans in lichaam en geest.

Ik vind het een uitdaging om al deze facetten samen te brengen en mensen deze voordelen te laten ervaren. Vandaar dat ik een aantal jaar geleden de opleiding Fitness Instructeur heb opgepakt en als Bootcampinstructeur aan de slag ben gegaan. Aangezien ik overtuigd ben dat lichaam en geest samengaan, heb ik afgelopen jaar de opleiding Mental Coach afgerond en ben ik gecertificeerd Mindful Run Wandelcoach. Zowel ik als Patricia zijn nooit uitgeleerd en blijven ons ontwikkelen!

Daarnaast staat zowel bij Patricia als bij mij de individu centraal, geen mens is hetzelfde. Ben jij op zoek naar persoonlijke aandacht, ook in groepsverband, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Begrip is het voelen wat een ander denkt; niet het denken wat een ander voelt.