Hey!

Ik ben Patricia Lohuis en ik ben 51 jaar. Mijn grootste passies zijn sport en voeding. Stiekem ben ik hier al ruim 20 jaar fanatiek mee bezig, zowel voor mijzelf in het dagelijks leven als voor anderen in de vorm van begeleiding in de sportschool. Het liefste wilde ik deze passie (en kennis) met iedereen delen die er maar interesse in had! Dus wat was een beter plan dan van mijn hobby mijn werk te maken? Om dat te kunnen doen, ben ik in 2017 gestart met de opleiding Voeding- en Gewichtsconsulent. Een jaar later heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Tussendoor heb ik mij tevens gericht op het worden van een gecertificeerde Sportvastencoach. Daarmee bied ik uitgebreide begeleiding in een kort, uitdagend traject waarin een deelnemer een sportvastenkuur ondergaat.

Daarnaast geef ik als certificeerde Mindful Run-coach cursussen aan (hard)lopers. De lessen zijn gericht op de combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen om zo meer energie te krijgen, meer te kunnen genieten en bovenal meer uit jezelf en het sporten te kunnen halen.

Als het gaat om sport en voeding kijk ik altijd naar jou als individu. Wat haal jij energie uit en wat vind jij belangrijk? Mijn doel is altijd om jou te begeleiden waar nodig, te inspireren én te motiveren om, op jouw manier, je gewenste resultaat te behalen.