Over O2.

Ik ben Patricia Lohuis en ik ben 53 jaar. Mijn grootste passies zijn sport en voeding. Stiekem ben ik hier al ruim 35 jaar fanatiek mee bezig, zowel voor mijzelf in het dagelijks leven als voor anderen in de vorm van begeleiding in de sport(school). Het liefste deel ik deze passie en kennis met iedereen delen die er maar interesse in heeft! Dus wat was een beter plan dan om van mijn hobby mijn werk te maken? Om dat te kunnen doen, ben ik in 2017 gestart met de opleiding Voeding- en Gewichtsconsulent. Een jaar later heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

En dat smaakte al snel naar meer! In de 4 jaren daarna ben ik gecertificeerd Fittergy Coach geworden op het gebied van Sportvasten en Vegan Flex, bootcamp en Mindful Fit instructeur en Lifestyle Coach. Daardoor kan ik vanuit verschillende perspectieven bekijken wat het beste werkt voor jou als individu op het gebied van sport en voeding:

•  Vanuit Sportvasten begeleid ik bijvoorbeeld mensen in het omzetten van suiker- naar vetverbanding, terwijl ik vanuit Vegan Flex meer richt op het krijgen van meer energie door de ontgifting van je lever.

•  De Mindful Fit cursussen die ik geef zijn daarnaast gericht op een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen/hardlopen om zo meer uit jezelf te kunnen halen.

•  Ten slotte ga ik als Lifestyle Coach een traject met je in waarin je veelt leert over jezelf: je gewoontes en wat nu ‘gezond’ is. Je krijgt een dieet of trainingsschema, maar ondersteuning om naar een specifiek doel te werken, wat dat doel ook mag zijn.

Waar haal jij energie uit en wat vind jij belangrijk? Mijn doel is altijd om jou te begeleiden waar nodig, te inspireren én te motiveren om, op jouw manier, je gewenste resultaat te behalen.