Over O2.

”Mijn grootste passies zijn sport en voeding. Stiekem ben ik hier al ruim 35 jaar fanatiek mee bezig, zowel voor mijzelf in het dagelijks leven als voor anderen in de vorm van begeleiding in de sport(school). Het liefste deel ik deze passie en kennis met iedereen delen die er maar interesse in heeft! Dus wat was een beter plan dan om van mijn hobby mijn werk te maken?”

In 2017 is daaruit O2 – Beweeg. Buiten. In Balans. ontstaan: een bootcampbedrijf voor sport en ontspanning. In de daarop volgende jaren zijn de diensten uitgebreid met op maat gemaakte voedingsadviezen, Mindfulness trainingen en lifestyle coaching. Dat doen we vanuit de volgende diploma’s en certificaten:

• Personal trainer & bootcamp instructeur
• Voeding- en Gewichtsconsulent
• Fittergy Coach op het gebied van Sportvasten, Vegan Flex en Krachtvasten
• Kettlebell trainer
• Nirvana Fitness trainer
• Lifestyle Coach

Wij helpen je verder

Vanuit verschillende perspectieven bekijken wij wat het beste werkt voor jou als individu op het gebied van sport en voeding. Daarbij bieden we verschillende diensten aan die jou verder kunnen helpen:

Bootcamp- en hardlooptrainingen in groepsverband, of personal training voor jou alleen en volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Op maat gemaakt voedingsadvies, waarbij je in een traject van 7 consulten (meestal 7 weken) wordt begeleid naar jouw gewenste doel.

• Begeleiding tijdens verschillende 10-daagse kuren: Sportvasten, waarbij je lichaam van suiker- naar vetverbranding omgaat, Vegan Flex Detox, om meer energie te krijgen door de ontgifting van je lever en Krachtvasten, waarbij je het onderhuids vetverlies gaat stimuleren.

Mindful Fit cursussen gericht op een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen/hardlopen om zo meer uit jezelf te kunnen halen.

Lifestyle Coach, waarbij je een traject doorloop met je in waarin je veelt leert over jezelf: je gewoontes en wat nu ‘gezond’ is. Je krijgt een dieet of trainingsschema, maar ondersteuning om naar een specifiek doel te werken, wat dat doel ook mag zijn.

Waar haal jij energie uit en wat vind jij belangrijk? Ons doel is altijd om jou te begeleiden waar nodig, te inspireren én te motiveren om, op jouw manier, je gewenste resultaat te behalen.