Trainingsaanbod.

WALK.FIT
Tijdens de Walk.Fit-training wordt niet hardgelopen, maar in een snel tempo gewandeld. Deze wandelingen worden afgewisseld met een aantal spierversterkende oefeningen om het metabolisme (de verbranding) te prikkelen. De Walk.Fit is echt geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus en is vooral leuk en gezellig om te doen. Door de spierversterkende oefeningen en het wandelen in tempo neemt de vetverbranding toe en wordt de gezondheid positief beïnvloed.

MIX.FIT
De Mix.Fit is een bootcamptraining die gecombineerd wordt met hardlopen. Deze training is voor zowel de startende als gevorderde sporter toegankelijk. De verschillen zullen vooral merkbaar zijn in de moeilijkheidsgraad van de oefening en het aantal herhalingen.

CIRCUIT.FIT
Bij Circuit.Fit oftewel circuittraining wordt een full body- schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achterelkaar uitvoert. Circuittraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

PERSONAL.FIT
Bij de Personal.Fit gaat het om personal training, afgestemd op jou alleen. Allereerst bepalen wij jouw doelstelling en van daaruit maken wij een op maat-gemaakt trainingsprogramma. Na iedere training ontvang je een 10-minuten home workout waarmee je thuis aan de slag kan.

Bekijk hier ons volledige rooster