Trainingsaanbod.

WALK.FIT
Tijdens de Walk.Fit-training wordt niet hardgelopen, maar in een lekker tempo gewandeld. Deze wandelingen worden afgewisseld met een aantal spierversterkende oefeningen om het metabolisme (de verbranding) te prikkelen. De Walk.Fit is echt geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus en is vooral leuk en gezellig om te doen. Door de spierversterkende oefeningen en het wandelen in tempo neemt de vetverbranding toe en wordt de gezondheid positief beïnvloed.

MIX.FIT
Mix.Fit is een combinatie van Go.Fit & Pro.Fit. Wat dus inhoudt dat het voor zowel de startende als wat gevorderde sporter toegankelijk is. De verschillen zullen vooral merkbaar zijn in de moeilijkheidsgraad van de oefening en het aantal herhalingen.

CIRCUIT.FIT
Bij Circuit.Fit oftewel circuittraining wordt een full body- schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achterelkaar uitvoert. Circuittraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

PERSONAL.FIT
1 op 1 training. Allereerst bepalen wij jou doelstelling, en van daaruit maken wij een op maat-gemaakt trainingsprogramma. Na iedere training ontvang je een 10-minuten workout waarmee je thuis aan de slag kunt.

Bekijk hier ons volledige rooster