WALK.FIT
Tijdens de Walk.Fit-training wordt niet hardgelopen, maar in een lekker tempo gewandeld. Deze wandelingen worden afgewisseld met een aantal spierversterkende oefeningen om het metabolisme (de verbranding) te prikkelen. De Walk.Fit is echt geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus en is vooral leuk en gezellig om te doen. Door de spierversterkende oefeningen en het wandelen in tempo neemt de vetverbranding toe en wordt de gezondheid positief beïnvloed.

GO.FIT
Met Go.Fit bouw je op een verantwoorde manier je conditie en spierkracht op zodat je zonder blessures heerlijk buiten kunt sporten. De les bestaat deels uit hardlopen, tussentijds oefeningen doen zoals onder andere push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. Ook gebruiken we allerlei materialen uit de natuur zodat de les erg afwisselend wordt. Een super leuke, afwisselende training op maat waarbij je samen met anderen steeds weer je grens gaat verleggen.

PRO.FIT
Het niveau van deze les ligt hoger dan de Go.Fit lessen aangezien de pauzes tussen de oefeningen korter zullen zijn en de intensiteit van oefeningen hoger ligt.

MIX.FIT
Mix.Fit is een combinatie van Go.Fit & Pro.Fit. Wat dus inhoudt dat het voor zowel de startende als wat gevorderde sporter toegankelijk is. De verschillen zullen vooral merkbaar zijn in de moeilijkheidsgraad van de oefening en het aantal herhalingen.

CIRCUIT.FIT
Bij Circuit.Fit oftewel circuittraining wordt een full body- schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achterelkaar uitvoert. Circuittraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

PERSONAL.FIT
1 op 1 training. Allereerst bepalen wij jou doelstelling, en van daaruit maken wij een op maat-gemaakt trainingsprogramma. Na iedere training ontvang je een 10-minuten workout waarmee je thuis aan de slag kunt.     

FAST.FIT                                                                                                         
Tijdens de Fast.Fit geef je een half uur lang vol gas! Jouw kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen worden op de proef gesteld. Een half uur lang alles geven. Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in of meldt je aan voor een proefles! Belangrijk om te weten: deze les is geschikt voor elk niveau!

Bekijk hier ons volledige rooster