Voeding.

Bijna dagelijks horen en/of lezen we via de (sociale) media over gezonde voeding. De laatste tijd gaat het vaak over superfoods, dieetgoeroes, wel of geen brood, gluten, afvallen, suikers en koolhydraten, duurzaam en/of biologisch eten, etc. Al die informatie over voeding en voedingsadviezen zorgen echter vooral voor meer verwarring. Bovendien leiden ze soms ook tot het maken van onverantwoorde keuzes.

Natuurlijke voeding
Als het gaat om gezondheid en gezonde voeding vinden wij ‘natuurlijk eten’ de beste keus: dat betekent kiezen voor zo min mogelijk bewerkte voedingsmiddelen.

Eenmaal in de supermarkt lijkt het alsof ‘natuurlijk eten’ best ingewikkeld is; het wordt de consument moeilijk gemaakt om voor natuurlijke producten te kiezen. De schappen staan vol met producten, vaak met een gezondheidslogo of met claims op het etiket. Ook staan er foto’s op de verpakking waardoor mensen denken de juiste producten te kopen.

Gezondheid en levensstijl
We realiseren ons niet altijd dat gezondheid te maken heeft met een verantwoorde omgang met betrekking tot zowel gezonde voeding als een gezond eet- en beweegpatroon en een gezonde levensstijl. Alhoewel vaak de meeste aandacht uitgaat naar ‘het getal op de weegschaal’, vergeten mensen nog weleens het belang van een goed humeur en het lekker in je vel zitten. Deze punten dragen namelijk in grote mate bij in het omgooien en vasthouden van een nieuwe, persoonlijke en bovenal gezondere levensstijl, waarin voeding en bewegen een centrale rol spelen. Wat wij graag willen is jou leren anders naar voeding te kijken. Wat is gezond, en bovenal: hoe maken we gezond ‘persoonlijk’?

Wat we voor jou kunnen betekenen
We helpen je graag om een gezonde levensstijl persoonlijk te maken. Dat hangt helemaal af van wie jij bent als persoon, wat je belangrijk vindt, wat je dagelijks doet en waar je naartoe wilt. Daarvoor bieden wij in de basis twee verschillende voedingsprogramma’s aan:

1. Voedingsadvies op maat: voedingsadvies gericht jou als individu.

2. Sportvasten: de switch maken van suiker- naar vetverbranding.

3. Vegan Flex Detox: meer energie krijgen door de ontgifting van je lever.

4. Krachtvasten: stimuleren van het onderhuids vetverlies.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!